.

Us donem la benvinguda a la pàgina web de la Fundació Salut Empordà (FSE), una fundació sense afany de lucre, que té per missió prestar serveis d’atenció integral, en l’àmbit de la salut i de la dependència, orientats a les necessitats de la població de l’Alt Empordà.

La Fundació Salut Empordà, en base a un conveni establert amb el Servei Català de la Salut, proveeix serveis de salut d’atenció primària (Àrea Bàsica de Salut l’Escala), d’atenció especialitzada (Hospital de Figueres) i d’atenció sociosanitària (Centre Sociosanitari Bernat Jaume). 

Constituïm una organització sanitària integrada, amb més de 800 professionals, amb voluntat de proporcionar continuïtat assistencial i amb l’objectiu d’assolir un alt nivell de confiança del ciutadà mitjançant la qualitat assistencial, el compromís dels professionals i una gestió eficient. Justament són els professionals, amb el seu esforç de cada dia, els que fan possible una assistència de qualitat.   

En aquesta web, que pretén ser una finestra oberta a la Fundació, hi trobareu qui som, quins són els nostres serveis assistencials i les nostres activitats docents i de recerca.

No dubteu a enviar-nos els vostres sugeriments per ajudar-nos a millorar el contingut d’aquestes pàgines.

 Moltes gràcies.